Lenka Stangler Fotografie  
  spacer

Model voor 1 dag

Model voor 1 dag

Wie kijkt er niet naar programma’s als America’s next top model en alle aanverwante programma’s ?

Iedereen droomt er toch van om een keer voor de camera van een professionele fotograaf te staan en te kunnen pronken met mooie model foto’s ?

 

 

Hoe werkt het Model voor 1 dag principe ?

We bieden verschillende pakket opties aan, bij allemaal is het mogelijk om dit uit te breiden met een professionele visagiste die het model voor de fotosessie eerst helemaal netjes opmaakt en helpt met de styling van de meegenomen kleding, tevens word er natuurlijk aandacht aan het haar gegeven. De visagisten waarmee we samen werken zijn allemaal op professioneel gebied actief in het visagie vak, dit zijn dus echte experts die u relaxed en vakkundig mee helpen bij de fotoshoot.

Het model mag haar/zijn eigen kleding meenemen. We adviseren daar wel zorg aan te besteden en eventueel te overleggen, hoe creatiever je bent hoe meer mogelijkheden binnen de fotosessie. Natuurlijk beschikken we over verschillende accessoires maar qua kleding kunnen we natuurlijk niet alles aanwezig hebben wat iemand mooi vind.

 

Zowel de fotograaf als de visagist helpen het model met de keuze van de styling en de kleding, dit word volledig aangepast aan de wensen die het model heeft.

Tijdens de fotoshoot word je continue gecoacht door de fotograaf , maak je dus geen zorgen als je nog nooit voor de camera hebt gestaan, het komt altijd goed. Afhankelijk van het pakket zullen er verschillende keren van kleding en setting gewisseld worden, en wordt eventueel de visagie natuurlijk ook aangepast.

Wat mag er allemaal ?

In principe is alles mogelijk, van beauty tot high-fashion, zowel binnen als buiten of op speciale locaties.

Glamour, lingerie en badmode is alleen toegestaan bij modellen ouder dan 18 jaar, en moet altijd netjes zijn.

Modellen jonger dan 18 jaar moeten ten alle tijden begeleid worden door een ouder of voogd.

model_4_a_day_1.jpgmodel_4_a_day_2.jpg
spacer

Lenka Stangler Fotografie
Appelgaard 34
6662 HN Elst
T. +31 (0)6 20 91 39 17